Orginele site en niet fake
GA niet na een onbekende site 
er is al iemand opgelicht door een site
dus ga na vragen voordat je een site gebruikt!

blackmagiccraft

IP=217.79.182.206:25616
Cracked=true ( ja ) ( 1.7.2/1.7.9)

Donaters

SSD Geheugen is sneller als HDD, HDD zit meestal in je pc!

SSD heeft voor en nadelen ik heb ze even van Wikipedia voor jullie gezocht


Voordelen

  • Snelheid: een SSD heeft een zeer korte toegangstijd en zeer hoge lees- en schrijfsnelheid.
  • Stilte: doordat een SSD geen bewegende onderdelen bevat, produceert een SSD geen geluid.
  • Gewicht: een SSD is vele malen lichter dan een harde schijf.
  • Sterkte: een SSD kan beter tegen een stootje (in gebruik kan een SSD tegen ± 20 G en een harde schijf slechts tegen ± 0,5 G).[bron?]
  • Zuiniger: een SSD heeft minder vermogen nodig om te werken dan een harde schijf.
  • Koeler: geen bewegende onderdelen dus minder warmteproductie.
Nadelen
  • Prijs: een SSD is (gerekend in prijs per gigabyte), al dalen de prijzen gestaag, nog vele malen duurder dan een harde schijf.
  • Capaciteit: de capaciteit van een SSD is nog niet zo groot als die van een harde schijf.
  • Verlies van snelheid: als geen maatregelen (zoals bijvoorbeeld TRIM) getroffen worden, wordt een SSD na veel herschrijven van data trager.
  • Degradatie (alleen voor flashgeheugens): na een aantal malen schrijven en wissen verliezen de cellen hun geheugencapaciteit. MLC's kunnen ongeveer 5000 keer beschreven worden. TRIM zorgt ervoor dat alle cellen ongeveer gelijk belast worden. Zo gaat de hele schijf langer mee.

Hij gaat dus ook sneller zijn waneer er een DDOS is van joinbots deze laggen dan NIET daarom is SSD zo fijn,

Info over SSD:

SSD's staan bekend om hun korte zoek- en toegangstijd. Tegenwoordig hebben SSD's een toegangstijd van amper 0,1 milliseconde. Gegevens kunnen - onafhankelijk van waar ze zijn opgeslagen - altijd even snel gevonden worden. Dit komt doordat de SSD niet meer afhankelijk is van een roterende schijf (zoals bij een harde schijf) of bewegende lees-/schrijfkoppen (die zich eerst nog naar de juiste positie moeten verplaatsen om een bestand te kunnen lezen). Hierdoor is de toegangstijd veel korter dan bij een harde schijf. Defragmenteren is niet meer nodig. Bestanden die uit duizenden fragmenten bestaan worden nagenoeg net zo snel gelezen als een aaneengesloten bestand. Ook het wegschrijven van gegevens gaat veel sneller bij een SSD ten opzichte van een harde schijf. Er zitten vaak meerdere geheugenmodules in een SSD, die onafhankelijk van elkaar data kunnen wegschrijven.

Een SSD kan worden aangesloten via een SATA-aansluiting op een moederbord. Er zijn ook al SSD's die via PCI en PCI Express worden aangesloten op het moederbord. Deze kunnen nog hogere snelheden halen, maar zijn vaak ook duurder dan de via SATA aangesloten exemplaren. Ze zijn dan ook voornamelijk bedoeld voor bedrijven in plaats van consumenten.

Vanwege de hoge snelheden worden SSD's vaak als opstartschijf gebruikt, hierbij zet men het besturingssysteem op de SSD. Het voordeel hiervan is dat het besturingssysteem veel sneller opstart. Ook zware programma's die veel data nodig hebben om goed te werken, worden vaak op SSD's gezet. Een pc kan veel winst halen uit een SSD omdat de harde schijf meestal een bottleneck vormt voor een computer met recente hardware. Dit komt doordat de standaard draaisnelheid van harde schijven al jarenlang 7.200 RPM is. Er bestaan ook schijven van 10.000 of 15.000 RPM, maar ook deze zijn trager dan SSD's. Het is moeilijk om harde schijven nog sneller te maken door de rotatiesnelheid te verhogen, aangezien bij nog hogere draaisnelheden van de interne schijf er te grote krachten optreden die storingen kunnen opwekken. Het is wel mogelijk harde schijven op andere manieren sneller te maken, bijvoorbeeld door de datadichtheid (hoeveelheid gegevens per vierkante centimeter) te verhogen.


Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.